Rail Baltica Eesti põhiliini tehnilise projekteerimise hange jäi eelarve piiresse

RB Rail AS lõpetas detailse tehnilise projekteerimise ja projekteerimise järelevalveteenuse hanke Rail Baltica põhitrassi jaoks Eestis. Kolm parimat pakkumust hõlmavad kogu 212 kilomeetrise Rail Baltica põhitrassi Eestis, sh eelprojekti kohaselt 15 raudteesilda, 40 maanteeviadukti, 24 raudteeviadukti ja 24 loomade läbipääsu. 

Pealiini projekteerimise ja projektijärelevalve teenuse kogumaksumus Eestis on 28 945 897,82 eurot. Kõigi võitnud pakkumiste hind jäi eraldatud eelarve piiresse. Kokku esitasid kohalikud ja rahvusvahelised ettevõtted 25 pakkumist projekteerimise ja projektijärelevalve teenuse osutamiseks.

 

„RB Rail AS-il õnnestus teenused saada konkurentsivõimelise hinnaga. Samal ajal hoidsime teenuste nõutavat kvaliteeditaset, andes hindamiskriteeriumides just kvaliteedile olulise kaalu. Tänu aktiivsele tutvustustööle ja tööstusharu kaasamisele on meil õnnestunud meelitada Rail Baltica hangetel osalema mitmed mainekad rahvusvahelised ettevõtted. See omakorda aitas luua eluterve konkurentsi ja kandis hoolt selle eest, et teenus jääks eelarve piiresse,” selgitas RB Rail AS-i hankejuht Kristjan Piirsalu. Ta lisas, et ettevõte on tänulik kõigile, kes kõrgete nõudmistega hankes osalesid ning kõikidele pakkujatele tuleb anda hankeprotsessi tulemuste kohta asjakohane tagasiside.

 

Pakkumuste tulemuste kokkuvõte:

18.03.2020

Jälgi meid

Me kasutame küpsised

Kasutame küpsiseid teie kasutajakogemuse parendamiseks ja isikupärastatud sisu pakkumiseks. Lehekülje kasutamisel nõustute meie küpsisepoliitikaga.